RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:11:55    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 26 september 2014 22:25 uur, laatst gewijzigd op 27 september 2014 17:42 uur

Coffa naar WK taekwondo

Coffa naar WK taekwondo

Op de foto: Gabriëlle Coffa uit Boxtel is een van de zes taekwondoka's die Nederland vertegenwoordigen tijdens het WK Poomsae in Mexico. (Foto: Paulien Tabak).

Gabriëlle Coffa uit Boxtel is een van de zes taekwondoka's die afgelopen week is geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het wereldkampioenschap Poomsae 2014. De sportevenement wordt van 30 oktober tot en met 2 november gehouden in het Mexicaanse Aquascalientes.

Taekwondo Poomsae is een wedstrijdvorm waarin met aanval- en verdedigingstechnieken in een vooraf vastgesteld patroon wordt gestreden tegen een denkbeeldige tegenstander. Een deskundige jury beoordeelt de gelopen stijlvormen van de deelnemers op onder andere kracht, snelheid en uitvoering van de techniek.

Het Nederlands WK-team Poomsae bestaat ervaren sporters en nieuw talent, meldt Taekwondobond Nederland. Naast Coffa, die uitkomt in de categorie senioren 1 dames, wordt de selectie gevormddoor Ata Alavi (Rotterdam), Romario Soekandar (Barendrecht), Joël van der Weide (Best), Louise van der Vhee (Oss) en Jessy Berghout (Tiel). Zij worden begeleid door bondscoach Rob Janssen uit Meijel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Olieenzo Geld en Makelaardij