RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:38:07    maandag, 19 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 03 juni 2011 22:00 uur, laatst gewijzigd op 03 juni 2011 22:01 uur

Clinic van hockeytoppers bij MEP

Clinic van hockeytoppers bij MEP

Op de foto: Jeroen Delmée doet mee met een partijtje hockey tijdens de clinic bij MEP. (Foto: Peter de Koning).

Ongeveer tachtig jeugdleden van de Boxtelse hockeyvereniging MEP namen vanavond deel aan een clinic. Hockeytrainer Roger van Gent en hockeytoppers Jelle Galema en Jeroen Delmée verzorgden de speciale training op de velden van MEP in sportpark Molenwijk.

De clinic werd tijdens de veiling van Biking4life gekocht door Van den Elzen Garantiemakelaars en Bogaerts & Groenen en gratis aangeboden aan MEP. De leden van Biking4life nemen donderdag 9 juni deel aan Alpe d'Huzes en wilden met de dienstenveiling extra geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de clinic moesten de jeugdspelers allerlei hockeyspellen doen waarbij hun behendigheid werd getraind. Zo stond onder meer een snelheidsmeter en hindernisbaan opgesteld op de MEP-velden. International Jeroen Delmée, die zijn roots heeft in Boxtel, coördineerde de clinic. Daarbij was hij soms vrij streng voor de jeugdige hockeyers. ,,Kom op, dit was natuurlijk niet goed", zei Delmée tegen een speler die niet wist te scoren. ,,Ga je maar tien keer opdrukken." De hilariteit was groot toen de jongen zijn grap serieus oppakte.

Ook hockeyer Jelle Galema wist de MEP-leden te motiveren. Bij de hindernisbaan kon Galema zich niet inhouden en werd de keeper danig op de proef gesteld door de speler van Oranje-Zwart. ,,Je moet ze wel tegenhouden hè?" sprak Galema terwijl hij de hockeybal keihard in de rechterbovenhoek sloeg. Delmée zag dat schot: ,,Goed zo Jelle, je kan dus wél scoren..."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom TopSlank Zwanenberg adviesgroep Doornmalen electro Huidtherapie Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Natasja fashion Olieenzo Meubelmakerijdenberg Kindertuin Geld en Makelaardij 040Fit Tiga SNS Bank Rijschool Dolman Geerts advies