01:36:29    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 03 juni 2011 22:00 uur, laatst gewijzigd op 03 juni 2011 22:01 uur

Clinic van hockeytoppers bij MEP

Clinic van hockeytoppers bij MEP

Op de foto: Jeroen Delmée doet mee met een partijtje hockey tijdens de clinic bij MEP. (Foto: Peter de Koning).

Ongeveer tachtig jeugdleden van de Boxtelse hockeyvereniging MEP namen vanavond deel aan een clinic. Hockeytrainer Roger van Gent en hockeytoppers Jelle Galema en Jeroen Delmée verzorgden de speciale training op de velden van MEP in sportpark Molenwijk.

De clinic werd tijdens de veiling van Biking4life gekocht door Van den Elzen Garantiemakelaars en Bogaerts & Groenen en gratis aangeboden aan MEP. De leden van Biking4life nemen donderdag 9 juni deel aan Alpe d'Huzes en wilden met de dienstenveiling extra geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de clinic moesten de jeugdspelers allerlei hockeyspellen doen waarbij hun behendigheid werd getraind. Zo stond onder meer een snelheidsmeter en hindernisbaan opgesteld op de MEP-velden. International Jeroen Delmée, die zijn roots heeft in Boxtel, coördineerde de clinic. Daarbij was hij soms vrij streng voor de jeugdige hockeyers. ,,Kom op, dit was natuurlijk niet goed", zei Delmée tegen een speler die niet wist te scoren. ,,Ga je maar tien keer opdrukken." De hilariteit was groot toen de jongen zijn grap serieus oppakte.

Ook hockeyer Jelle Galema wist de MEP-leden te motiveren. Bij de hindernisbaan kon Galema zich niet inhouden en werd de keeper danig op de proef gesteld door de speler van Oranje-Zwart. ,,Je moet ze wel tegenhouden hè?" sprak Galema terwijl hij de hockeybal keihard in de rechterbovenhoek sloeg. Delmée zag dat schot: ,,Goed zo Jelle, je kan dus wél scoren..."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht TopSlank EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Alfa Beleef Boxtel Podium Boxtel buisman optiek Doornmalen electro Filipe Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support