RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:21:38    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 20 oktober 2014 23:18 uur, laatst gewijzigd op 20 oktober 2014 23:21 uur

Cirque du Concordia succesvol

Cirque du Concordia succesvol

Op de foto: Jamai Loman (links) zong maandagavond vijf nummers met fanfare Concordia op landgoed Velder in Liempde. (Foto: Annelieke van der Linden).

Er werd eerder al een concert gehouden met de beste muziekstukken uit het verleden en in september verscheen een boek over de 140-jarige fanfare Concordia. Maandagavond werd opnieuw, en ditmaal op grootse wijze, stilgestaan bij het bijzondere jubileum van het Liempdse muziekkorps. In een van de circustenten op landgoed Velder voerden de leden, met hulp van bijzondere gasten, een spectaculair jubileumprom op. Liempde liep uit voor dit bijzondere concert...

Meer dan negenhonderd bezoekers kwamen maandag naar landgoed Velder om te genieten van de liefst 21 nummers die werden opgevoerd. Naast de leden van de fanfare en de slagwerkgroep kwamen allerlei gasten het podium op. Onder wie de nationaal bekende artiest Jamai Loman, die vijf popnummers voor zijn rekening nam. Daarnaast was er onder meer breakdance, acrobatiek en een bijzondere act met kliko's te zien.

Brabant, de grootste circustent die momenteel op Velder staat, zat nagenoeg vol. Jong én oud was naar het landgoed te komen om fanfare Concordia en de gastartiesten in actie te zien. Iedere act kon rekenen op een daverend applaus van het publiek. ,,Het is belangrijk dat een evenement zich verbindt met de gemeenschap", zei Marc Eysink Smeets, directeur van Circo Circolo, maandag. ,,Normaal is de maandag een opbouwdag voor de nieuwe acts, maar nu zit deze hele tent vol met mensen. Fantastisch."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Geerts advies Huidtherapie Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Beleef Boxtel SNS Bank