23:58:00    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 20 oktober 2014 23:18 uur, laatst gewijzigd op 20 oktober 2014 23:21 uur

Cirque du Concordia succesvol

Cirque du Concordia succesvol

Op de foto: Jamai Loman (links) zong maandagavond vijf nummers met fanfare Concordia op landgoed Velder in Liempde. (Foto: Annelieke van der Linden).

Er werd eerder al een concert gehouden met de beste muziekstukken uit het verleden en in september verscheen een boek over de 140-jarige fanfare Concordia. Maandagavond werd opnieuw, en ditmaal op grootse wijze, stilgestaan bij het bijzondere jubileum van het Liempdse muziekkorps. In een van de circustenten op landgoed Velder voerden de leden, met hulp van bijzondere gasten, een spectaculair jubileumprom op. Liempde liep uit voor dit bijzondere concert...

Meer dan negenhonderd bezoekers kwamen maandag naar landgoed Velder om te genieten van de liefst 21 nummers die werden opgevoerd. Naast de leden van de fanfare en de slagwerkgroep kwamen allerlei gasten het podium op. Onder wie de nationaal bekende artiest Jamai Loman, die vijf popnummers voor zijn rekening nam. Daarnaast was er onder meer breakdance, acrobatiek en een bijzondere act met kliko's te zien.

Brabant, de grootste circustent die momenteel op Velder staat, zat nagenoeg vol. Jong én oud was naar het landgoed te komen om fanfare Concordia en de gastartiesten in actie te zien. Iedere act kon rekenen op een daverend applaus van het publiek. ,,Het is belangrijk dat een evenement zich verbindt met de gemeenschap", zei Marc Eysink Smeets, directeur van Circo Circolo, maandag. ,,Normaal is de maandag een opbouwdag voor de nieuwe acts, maar nu zit deze hele tent vol met mensen. Fantastisch."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Filipe TopSlank Geld en Makelaardij Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Olieenzo Elan Bikes support Toverboom EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geerts advies