06:00:53    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 13 september 2011 15:35 uur, laatst gewijzigd op 13 september 2011 15:37 uur

Circus arriveert in Boxtel

Circus arriveert in Boxtel

Op de foto: De tent van Freiwalds Menagerie Circus is dinsdag opgebouwd op het Breukelsplein. (Foto: Albert Stolwijk).

De karavaan van Freiwalds Menagerie Circus is op het Breukelsplein gearriveerd. Donderdag is de eerste voorstelling in de tent die vandaag is opgebouwd.

Het Freiwalds Menagerie Circus was ook vorig jaar te gast in Boxtel, maar brengt volgens woordvoerder Erik Verkooijen een geheel nieuw programma. Olifant Buba is weer van de partij en krijgt woensdag 14 september een lunch voorgeschoteld bij Albert Heijn.

Brabants Centrum heeft vijftien setjes van twee kaartjes verloot onder haar lezers. De winnaars zijn: Neeltje Nuyens, Tanja van Roosmalen, Marja van Hummel, Berry Blokzijl, Lars en Juri van Weert, Tessa Sanders, Wout van de Giessen, Carla Hellings, Maya en Mayck Toelen, Friedy Berben, Ricardo van Hamond, Sanne Schoenmakers, Luuk Pijnenburg, Mijke Steenbakkers en Evy Bressers.

Alle winnaars bezoeken donderdag een voorstelling in het circus. Meer informatie over de voorstellingen in Boxtel staat op www.menagerie-circus.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Geld en Makelaardij Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geerts advies Meubelmakerijdenberg Proef Culinair