19:43:42    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 17 oktober 2014 08:39 uur, laatst gewijzigd op 17 oktober 2014 08:40 uur

Circo Circolo is weer begonnen

Circo Circolo is weer begonnen

Op de foto: De jubilerende fanfare Concordia begeleidde bezoekers naar de Brabant Tent op landgoed Velder. (Foto: Peter de Koning).

Onder begeleiding van de Liempdse fanfare Concordia liepen donderdagavond bezoekers en genodigden over landgoed Velder, richting de grote Brabant Tent. Hier werd circustheaterfestival Circo Circolo officieel geopend. Mét toespraken en de spectaculaire voorstelling Atrape Moi van het gezelschap Flip Frabique.

De tenten staan weer klaar om de komende tien dagen duizenden bezoekers te ontvangen op Velder. Tot en met 26 oktober is er dagelijks van alles te beleven op het Liempdse landgoed. Donderdagavond werd Circo Circolo officieel geopend door directeur Marc Eysink Smeets en gedeputeerde Brigite van Haaften. Gezamenlijk gaven zij het startsein voor de vijfde editie van het circustheaterfestival.

En het belooft weer een verrassend en spectaculair evenement te worden. De groep Flip Frabique gaf hierin het goede voorbeeld. Met de voorstelling Attrape Moi boden zij anderhalf uur lang vermaak. Diabolo's, hoepels en een trampoline maakten deel uit van de humoristische en indrukwekkende act. Het leverde de Canadezen een welgemeende staande ovatie op.

Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.circocircolo.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Alfa Beleef Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Huidtherapie Filipe Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Toverboom Remax-optimus Podium Boxtel EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen