22:14:51    zondag, 18 augustus 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 29 januari 2013 15:45 uur, laatst gewijzigd op 29 januari 2013 15:50 uur

Chilll voor carnavalstieners

Chilll voor carnavalstieners

Op de foto: Amber van Abeelen en Evi van de Schoot ontvingen een VIP-pas voor tienercarnaval Chilll. Zij pleitten er met succes voor om zanger Jeronimo te contracteren. (Foto: De Ploegers).

De Liempdse prinsenvereniging De Ploegers is gestart met de voorverkoop van kaartjes voor een alcoholvrije carnavalsavond voor tieners. Deejay Canta en zanger Jeronimo zorgen voor de muzikale invulling van Chilll, de feestavond voor jongeren vanaf 12 jaar op maandag 11 februari in café Het Wapen van Liempde.

,,Al enkele jaren trachten we om carnaval in Ploegersland ook voor de jeugd aantrekkelijk te houden”, meldt Reggie van Genuchten van de Liempdse prinsenvereniging. ,,Na twee jaren Lounge/Tropical, is het tijd voor een volgende stap.” De entreebewijzen voor Chilll kosten vier euro en zijn te koop bij supermarkt Coop Tax aan de Nieuwstraat. De toegangsprijs is inclusief twee consumpties.

Vlak voor kerst werd een inloopavond gehouden waar de Liempdse jeugd kon aangeven hoe zij Chilll graag zouden willen laten invullen. Amber van Abeelen en Evi van de Schoot zamelden handtekeningen in om het populaire tieneridool Jeronimo te contracteren. Hun actie had succes en als blijk van waardering ontvingen zij onlangs een VIP-pas voor Chilll uit handen van De Ploegers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Gemeente Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Geerts advies Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen