RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:24:58    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 29 januari 2013 15:45 uur, laatst gewijzigd op 29 januari 2013 15:50 uur

Chilll voor carnavalstieners

Chilll voor carnavalstieners

Op de foto: Amber van Abeelen en Evi van de Schoot ontvingen een VIP-pas voor tienercarnaval Chilll. Zij pleitten er met succes voor om zanger Jeronimo te contracteren. (Foto: De Ploegers).

De Liempdse prinsenvereniging De Ploegers is gestart met de voorverkoop van kaartjes voor een alcoholvrije carnavalsavond voor tieners. Deejay Canta en zanger Jeronimo zorgen voor de muzikale invulling van Chilll, de feestavond voor jongeren vanaf 12 jaar op maandag 11 februari in café Het Wapen van Liempde.

,,Al enkele jaren trachten we om carnaval in Ploegersland ook voor de jeugd aantrekkelijk te houden”, meldt Reggie van Genuchten van de Liempdse prinsenvereniging. ,,Na twee jaren Lounge/Tropical, is het tijd voor een volgende stap.” De entreebewijzen voor Chilll kosten vier euro en zijn te koop bij supermarkt Coop Tax aan de Nieuwstraat. De toegangsprijs is inclusief twee consumpties.

Vlak voor kerst werd een inloopavond gehouden waar de Liempdse jeugd kon aangeven hoe zij Chilll graag zouden willen laten invullen. Amber van Abeelen en Evi van de Schoot zamelden handtekeningen in om het populaire tieneridool Jeronimo te contracteren. Hun actie had succes en als blijk van waardering ontvingen zij onlangs een VIP-pas voor Chilll uit handen van De Ploegers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Gemeente Boxtel Geerts advies Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding