RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:08:47    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 20 juni 2014 09:06 uur, laatst gewijzigd op 20 juni 2014 09:09 uur

Cheque voor Simeonshof

Cheque voor Simeonshof

Op de foto: Jan Kees Metz (rechts) ontving donderdag een cheque uit handen van Liesbeth Deckers-van Campen van het Nationaal Ouderenfonds.

Jan Kees Metz, locatiedirecteur van woonzorgcentrum Simeonshof, ontving donderdag 19 juni een cheque van 677,50 euro van Liesbeth Deckers-van Campen, provinciaal ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds. Dit bedrag, dat beschikbaar is gesteld door het Premieplan, is bedoeld om activiteiten en projecten te ondersteunen die voor de bewoners worden georganiseerd.

Medewerkers en vrijwilligers van woonzorgcentrum Simeonshof organiseerden eerder een kienmiddag en loterij om met de opbrengst activiteiten voor de bewoners te organiseren, zoals een feestavond en een uitstapje tijdens de vakantieweek, die tot en met 21 juni plaatsvindt. Met de activiteiten werd 677 euro ingezameld. Het Nationaal Ouderenfonds heeft het bedrag verdubbeld om de vakantieweek extra te ondersteunen.

De vakantieweek bij Simeonshof, die tot en met vrijdag 20 juni duurt, staat in het teken van de jaren vijftig en zestig. Zo is een modeshow georganiseerd en maakten de bewoners een uitstapje naar het kermismuseum in Hilvarenbeek. Het Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo zijn in 2005 gestart met het Premieplan, waarbij inzamelingsacties worden gestimuleerd door de opbrengst te verdubbelen met een bedrag van maximaal 2.000 euro. ,,Door geldinzamelingsacties met een zo groot mogelijk bereik wordt het welzijn van ouderen onder de aandacht gebracht”, aldus het Nationaal Ouderenfonds.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie SNS Bank Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Gemeente Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht