00:30:35    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 28 juli 2014 11:32 uur

Certificaten voor 't Binnenveld

Certificaten voor \'t Binnenveld

Zorghoeve ’t Binnenveld, de zorgboerderij tussen Boxtel en Schijndel, ontving onlangs het Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen van de Federatie en Zorg. Wethouder Eus Witlox van de gemeente Schijndel overhandigde het certificaat en het muurschildje waaruit blijkt dat de zorgboerderij de zaken in de praktijk en achter de schermen op orde heeft.

Een onafhankelijke beoordelaar bezoekt het bedrijf en toetst of de zorgboerderij aan de gestelde eisen voldoet. Bij positief resultaat wordt het keurmerk ’Kwaliteit laat je zien’ verleend. Eigenaren Wilbert en Caroline van Esch, cliënten, medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en Ad van Rozendaal van Zorggroep Elde kregen te horen van wethouder Witlox dat uit de rapporten blijkt dat ’t Binnenveld het heel goed doet. ,,Met certificering zijn de kansen op een blijvende plaats in het zorglandschap van de gemeente Schijndel een stuk groter. Ook de samenwerking van ’t Binnenveld met Zorggroep Elde helpt daarbij.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht TopSlank Meubelmakerijdenberg Toverboom Remax-optimus buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Geerts advies Doornmalen electro Filipe