02:47:09    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 01 oktober 2014 13:42 uur

Centrum Boxtel in herfstsferen

Centrum Boxtel in herfstsferen

Een appelproeverij, kunst, kraampjes en lekker eten staan centraal tijdens de Herfstfair in het centrum van Boxtel. Zaterdag 4 en zondag 5 oktober is er van alles te beleven tijdens de tweede editie van het evenement. Dit jaar krijgt de Herfstfair een extra feestelijk tintje want reus Jas de Keistamper viert zijn 65e verjaardag.

Op de Markt in Boxtel wordt zondag een fair georganiseerd waar aandacht is 'voor alle goede dingen in het leven'. Zo worden onder andere Spaanse lekkernijen, zelfgemaakte taarten en mode- en woonaccessoires verkocht. Kinderen kunnen spinnenwebben en voederslingers voor vogels knutselen en de Millstreet Jazzband zorgt voor de muzikale omlijsting.

De gemeente grijpt het weekend aan om bezoekers te informeren over lopende projecten. Zo is er een speciale quiz over het Boxtelse centrum. In de oude boomgaard achter het gemeentehuis wordt een sapdag georganiseerd waar bezoekers hun eigen fruit (minimaal 50 kilogram) mee kunnen nemen om ter plaatse te persen.

De verjaardag van Jas belooft een groot verjaardagsfeest te worden. Reuzen uit het hele land komen naar Boxtel om Jas feliciteren. Daarnaast is ook dit jaar weer een culinaire route waarbij bezoekers in restaurants 'reuzenhappen' kunnen proeven. Ook kunstroute De Rode Draad vindt weer plaats. Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen mensen genieten van een gevarieerd aanbod van professionele en amateurkunst op liefst 28 locaties, te herkennen aan rode ballonnen.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 2 oktober.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank EmielTechniek buisman optiek Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Geerts advies Huidtherapie Filipe Geld en Makelaardij Doornmalen electro Toverboom Beleef Boxtel