RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:17:54    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 01 oktober 2014 13:42 uur

Centrum Boxtel in herfstsferen

Centrum Boxtel in herfstsferen

Een appelproeverij, kunst, kraampjes en lekker eten staan centraal tijdens de Herfstfair in het centrum van Boxtel. Zaterdag 4 en zondag 5 oktober is er van alles te beleven tijdens de tweede editie van het evenement. Dit jaar krijgt de Herfstfair een extra feestelijk tintje want reus Jas de Keistamper viert zijn 65e verjaardag.

Op de Markt in Boxtel wordt zondag een fair georganiseerd waar aandacht is 'voor alle goede dingen in het leven'. Zo worden onder andere Spaanse lekkernijen, zelfgemaakte taarten en mode- en woonaccessoires verkocht. Kinderen kunnen spinnenwebben en voederslingers voor vogels knutselen en de Millstreet Jazzband zorgt voor de muzikale omlijsting.

De gemeente grijpt het weekend aan om bezoekers te informeren over lopende projecten. Zo is er een speciale quiz over het Boxtelse centrum. In de oude boomgaard achter het gemeentehuis wordt een sapdag georganiseerd waar bezoekers hun eigen fruit (minimaal 50 kilogram) mee kunnen nemen om ter plaatse te persen.

De verjaardag van Jas belooft een groot verjaardagsfeest te worden. Reuzen uit het hele land komen naar Boxtel om Jas feliciteren. Daarnaast is ook dit jaar weer een culinaire route waarbij bezoekers in restaurants 'reuzenhappen' kunnen proeven. Ook kunstroute De Rode Draad vindt weer plaats. Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen mensen genieten van een gevarieerd aanbod van professionele en amateurkunst op liefst 28 locaties, te herkennen aan rode ballonnen.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 2 oktober.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Proef Culinair Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Geerts advies SNS Bank Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie