22:40:43    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 17 mei 2013 15:51 uur, laatst gewijzigd op 17 mei 2013 16:01 uur

Cello-cliënten wonen prinsheerlijk

Cello-cliënten wonen prinsheerlijk

Op de foto: Harry de Bresser (links) knipt het lint door bij de Cello-ingang van Het Princenhof. Enkele medebewoners kijken toe: vlnr Hans Lommers, Gerard van Schaijk en Frans van den Dungen. (Foto: Gerard Schalkx).

De cliënten van zorginstelling Cello die sinds september 2012 woonachtig zijn in appartementencomplex Het Princenhof in Boxtel-Oost, hebben hun onderkomen vrijdag feestelijk geopend. Bij beide ingangen werden lintjes geknipt en er gingen ballonnen de lucht in.

Verdeeld over twee groepen wonen veertien mensen met een beperking in Het Princenhof. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement en daarnaast zijn er twee gezamenlijke huiskamers annex keukens. ,,We hadden in Boxtel nog geen woonvoorziening waar alles gelijkvloers is. Dit is een ideale plek voor onze oudere cliënten én voor mensen die wat meer zorg nodig hebben”, vertelde Jeanette Dorresteijn, sectormanager wonen van Cello.

Gerard van der Meijden knipt met hulp van Sjan Valks een lint bij de ene ingang; Harry de Bresser deed dat samen met Gerard van Schaijk bij de andere entree.

Auteur: Henk van Weert

Advertenties