19:50:57    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 18 februari 2012 16:11 uur, laatst gewijzigd op 18 februari 2012 16:14 uur

Carnaval barst los in Eendengat

Carnaval barst los in Eendengat

Op de foto: De sleuteloverdracht op het bordes van het gemeentehuis. Prins Paul d'n Urste spreekt zijn onderdanen toe vanaf het bordes van het gemeentehuis. (Foto: Peter de Koning).

Het feest kan beginnen! Burgemeester Frank van Beers heeft zaterdagmiddag de sleutels van Eendengat overgedragen aan prins Paul d'n Urste. Ook de donseendjes kunnen gaan feesten; jeugdprins Marvin kreeg de sleutels om te gaan regeren over alle jeugdige carnavalsvierders in Boxtel.

De start van het openbaar carnaval in Eendengat werd enigszins gehinderd door regen. Daarom was niet alleen de sleuteloverdracht op het bordes van het gemeentehuis een natte boel, maar trok ook de Kleine Eendentrek door een kletsnat Eendengat.

Burgemeester Van Beers wenste alle inwoners van Boxtel een prettig carnaval en gaf aan veel vertrouwen te hebben in de leutvorsten Paul en Marvin.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Beleef Boxtel Doornmalen electro TopSlank Alfa Remax-optimus Geerts advies Elan Bikes support Filipe Geld en Makelaardij Huidtherapie buisman optiek EmielTechniek