06:30:09    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 januari 2012 11:45 uur, laatst gewijzigd op 24 januari 2012 11:48 uur

Buurtprijs in Ploegersland

Buurtprijs in Ploegersland

Op de foto: Winkeliers in Ploegersland wordt ook gevraagd de etalage met blauw en geel te versieren. Ook supermarkt COOP is door prins Frankie benaderd.

Prins Frankie en adjudant Hans willen dat de kleuren blauw en geel tijdens carnaval in heel Ploegersland te zien zijn. Vorig jaar werd een etalageprijs in het leven geroepen, dit jaar moet de buur(t)prijs ervoor zorgen dat Liempde wordt versierd met carnavalskleuren.

De buur(t)prijs wordt uitgereikt aan buren die op een mooie en creatieve manier hun huis of tuin versieren met geel en blauw. De actie sluit aan bij het thema 'Mi Buurte meer Schik'. In de week voor carnaval lopen prins en adjudant door Ploegersland om te kijken welke Liempdenaren hun huis het mooist versierd hebben.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18 februari tijdens de opening van carnaval in Ploegersresidentie De Punder.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Gemeente Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht