RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:35:01    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 27 maart 2013 12:37 uur, laatst gewijzigd op 27 maart 2013 16:13 uur

Burgemeester wordt 3 april bekend

Burgemeester wordt 3 april bekend

Op de foto: Commissaris van de koningin Wim van de Donk (links) ontving in november de profielschets voor een nieuwe burgemeester van Boxtel uit handen van raadsnestor Ad van de Wetering. (Foto: Albert Stolwijk).

Tijdens een extra ingelaste raadsvergadering op woensdag 3 april in Boxtel wordt de nieuwe burgemeester van Boxtel voorgedragen. De gemeenteraad beslist vervolgens of zij deze voordracht van de vertrouwenscommissie, die in 2012 is ingesteld voor de sollicitatieprocedure, overneemt.

Frank van Beers nam in augustus afscheid als burgemeester van Boxtel. Hans van Brummen neemt sindsdien waar als burgemeester. De gemeenteraad stelde in 2012 een vertrouwenscommissie uit de raad in. Het werk van de vertrouwenscommissie is nu zo ver gevorderd dat zij een voordracht voor de nieuwe burgemeester kan doen.

Tijdens het besloten gedeelte van de vergadering licht de vertrouwenscommissie haar voordracht toe en de afwegingen die zij bij de selectie gemaakt heeft. De gemeenteraad besluit vervolgens of zij de voordracht van de commissie wil overnemen. In een openbaar gedeelte maakt de voorzitter van de vertrouwenscommissie vervolgens de voordracht bekend en schetst hij de vervolgprocedure.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies SNS Bank Beleef Boxtel Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Olieenzo Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel