18:19:17    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 14 september 2011 15:54 uur, laatst gewijzigd op 14 september 2011 15:58 uur

Buba luncht bij Albert Heijn

Buba luncht bij Albert Heijn

Op de foto: Olifant Buba werkt bij Albert Heijn in Boxtel even twintig kilo appeltjes weg... (Foto: Albert Stolwijk).

De bekende circusolifant Buba heeft woensdagmiddag geluncht bij Albert Heijn in Boxtel. Het dier maakte daarmee reclame voor de zeven voorstellingen die het Freiwalds Menagerie Circus de komende dagen in Boxtel verzorgt.

Honderden kinderen waren op de olifantenlunch afgekomen. Ze kregen uit handen van de eigenaren Ronald en Cor de Jong van Albert Heijn een appel of een banaan, die in een oogwenk door Buba werd verorberd. Ook werden kortingsbonnen voor het circus uitgedeeld.

De tocht van de olifant door hartje Boxtel trok veel bekijks. Het dier wandelde in rap tempo van het Breukelsplein via de Breukelsestraat, de Passage Riche en de Prins Hendrikstraat naar de supermarkt. Onderweg werd de kleine stoet begeleid door politie, een beveiligingsmedewerker en een ambtenaar van de gemeente Boxtel.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Proef Culinair Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro