04:37:57    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 11 februari 2013 14:15 uur, laatst gewijzigd op 11 februari 2013 17:58 uur

Bruidspaar in de onecht verbonden

Bruidspaar in de onecht verbonden

Op de foto: Mieke Beerens (midden) en Willem van Houtum (rechts) werden maandagmiddag in de onecht verbonden. (Foto: Gerard Schalkx).

Voorafgaand aan de koffietafel en de officiële ceremonie deden Mieke Beerens en William van Houtum al een dansje in zaal De Punder met de aanwezige kinderen. Het boerenbruidspaar werd maandagmiddag in de onecht verbonden door bijzonder Ploegersambtenaar Piet van Berkel.

Het echtpaar had zondag eerst een vrijgezellenavond bij de vuurput aan het Raadhuisplein. Maandag zijn Beerens en Van Houtum opgehaald door een ludieke stoet. In zaal De Punder werd een Brabantse koffietafel gehouden. Na de huwelijksvoltrekking is het groot feest in zaal De Punder. De middag wordt opgeluisterd met vinylmuziek van Albert en Maarten.

Mieke Beerens is bekend van de Jeugdvakantieweek in Liempde, waarvan zij initiatiefneemster en voorzitter is. Ook haar partner William van Houtum zit in de organisatie; hij is penningmeester. Daarnaast is hij bekend als bandlid van de Liempdse muziekgroep Van Bakkus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Proef Culinair