03:32:46    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 december 2012 11:56 uur, laatst gewijzigd op 18 december 2012 11:58 uur

Brugklas BHC steunt 3FM-actie

Brugklas BHC steunt 3FM-actie

Op de foto: Brugklassers van het BHC volgden onlangs een gastles van Rode Kruis-coördinator Noud van der Bas. (Foto: Albert Stolwijk).

De brugklassers van het Baanderherencollege hebben op eigen initiatief een actie opgezet voor Serious Request. Kort voor het begin van de kerstvakantie, op donderdag 20 en vrijdag 21 december, gaan de 175 scholieren 24 uur onafgebroken activiteiten organiseren die geld in het laatje moeten brengen voor het Rode Kruis.

En natuurlijk gaat een leerlingendelegatie naar Enschede om bij het Glazen Huis alle ingezamelde euro’s te overhandigen. Alle brugklassers volgden twee weken geleden een gastles van Noud van der Bas, regiocoördinator van alle acties voor Serious Request.

De scholieren van het BHC werken volgens docent Tabitha van Zinnen aan de voorbereiding van allerlei acties. ,,Ze organiseren een kerstmarkt, gaan liedjes zingen in Simeonshof en hebben de bewoners van Molenweide uitgenodigd om op bezoek te komen."

Om 24 uur vol te kunnen houden, wordt ook de gymzaal gebruikt om bijvoorbeeld enkele uren onafgebroken te sporten. Ook buurtbewoners en andere belangstellenden mogen een kijkje komen nemen en bijdragen aan de actie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Gemeente Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Geerts advies Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht