RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:58:14    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 18 december 2012 11:56 uur, laatst gewijzigd op 18 december 2012 11:58 uur

Brugklas BHC steunt 3FM-actie

Brugklas BHC steunt 3FM-actie

Op de foto: Brugklassers van het BHC volgden onlangs een gastles van Rode Kruis-coördinator Noud van der Bas. (Foto: Albert Stolwijk).

De brugklassers van het Baanderherencollege hebben op eigen initiatief een actie opgezet voor Serious Request. Kort voor het begin van de kerstvakantie, op donderdag 20 en vrijdag 21 december, gaan de 175 scholieren 24 uur onafgebroken activiteiten organiseren die geld in het laatje moeten brengen voor het Rode Kruis.

En natuurlijk gaat een leerlingendelegatie naar Enschede om bij het Glazen Huis alle ingezamelde euro’s te overhandigen. Alle brugklassers volgden twee weken geleden een gastles van Noud van der Bas, regiocoördinator van alle acties voor Serious Request.

De scholieren van het BHC werken volgens docent Tabitha van Zinnen aan de voorbereiding van allerlei acties. ,,Ze organiseren een kerstmarkt, gaan liedjes zingen in Simeonshof en hebben de bewoners van Molenweide uitgenodigd om op bezoek te komen."

Om 24 uur vol te kunnen houden, wordt ook de gymzaal gebruikt om bijvoorbeeld enkele uren onafgebroken te sporten. Ook buurtbewoners en andere belangstellenden mogen een kijkje komen nemen en bijdragen aan de actie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel SNS Bank Geld en Makelaardij Huidtherapie Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Geerts advies Meubelmakerijdenberg