17:31:43    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 26 oktober 2013 10:38 uur

Brownies and Downies van start

Brownies and Downies van start

Op de foto: Niels Snaphaan (links) en John van Hal zetten de komende dagen de laatste puntjes op de i bij lunchroom Brownies and Downies in de Croonpassage. Vanaf dinsdag 29 oktober zijn bezoekers welkom. (Foto: Annelieke van der Linden).

Eigenaar John van Hal zet de komende dagen samen met kok Niels Snaphaan de puntjes op de i van de nieuwe lunchroom Brownies and Downies in de Croonpassage te Boxtel. Dinsdag 29 oktober om 09.30 uur opent het eetcafé, waar mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding lunches serveren.

Van Hal kondigde voor de zomervakantie aan een vestiging van Brownies and Downies te willen openen in Boxtel. Ook in Veghel, Sint-Oedenrode, ’s-Hertogenbosch, Helmond, Asten en Eindhoven zijn deze lunchcafés te vinden.

In de lunchroom is plaats voor 36 mensen die kunnen genieten van een ambachtelijke lunch. ,,Ik heb zóveel reacties gekregen op mijn plannen, echt geweldig. Daarom hoop ik ook dat we het vanaf volgende week lekker druk krijgen. Die dag begint het avontuur”, aldus Van Hal. Hij heeft inmiddels zeven medewerkers aangenomen en twee stagiaires die een sociale studie volgen.

Het tweetal verwacht dat bezoekers de komende weken moeten reserveren voor een plek bij Brownies and Downies. Dit is mogelijk via telefoonnummer (0411) 68 86 06. Ook zoekt de lunchroom nog medewerkers. Mensen met een beperking die op zoek zijn naar een baan in de horeca, kunnen bellen naar bovenstaand telefoonnummer of een e-mail sturen naar boxtel@browniesanddownies.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Beleef Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht Filipe Olieenzo Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Elan Bikes support Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geerts advies TopSlank EmielTechniek Geld en Makelaardij