01:05:36    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 25 maart 2012 19:12 uur, laatst gewijzigd op 25 maart 2012 19:14 uur

Brommerrijder gewond na ongeval

Brommerrijder gewond na ongeval

Op de foto: Bij een ongeval op de kruising van de Hendrik Verheeslaan met de Brederodeweg raakte een brommerrijder gewond. (Foto: Mark van der Pol/MooiBoxtel)

De politie en ambulance rukten zondagmiddag uit voor een ongeval op de kruising van de Hendrik Verheeslaan met de Brederodeweg. Een automobilist zag een brommerrijder over het hoofd. De bestuurder van de brommer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch.

De bestuurder van de brommer wachtte voor het stoplicht om de kruising over te steken richting de Hendrik Verheeslaan. Aan de overzijde stond een auto te wachten die linksaf wilde rijden. Ze kregen gelijktijdig groen licht en de automobilist zag de brommerrijder over het hoofd en schepte hem tijdens het indraaien. De brommerrijder hield verwondingen een zijn enkel en been over en is overbracht naar het ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Zowel de brommer als de auto had blikschade. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro