RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:22:45    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 27 oktober 2011 14:17 uur

Bromfietser na achtervolging gepakt

De politie heeft woensdagmiddag na een korte achtervolging een 19-jarige man uit Liempde bij zijn woning aangehouden voor gevaarlijk verkeersgedrag. De man reed op een bromfiets. Een surveillerende agent wilde de man op de Laarakkerweg controleren omdat hij zonder helm op een scooter met een kentekenplaat voor een snorfiets reed.

De man ging er vandoor en negeerde meerdere keren een stopteken. Zelfs na het gebruik van zwaailicht en sirene en te zijn aangeroepen via de megafoon van de politieauto, bleef de man doorrijden. Hij reed met hoge snelheid en maakte daarbij enkele malen gevaarlijke inhaalmanoeuvres. Hij reed via de Boxtelseweg naar De Bleek, waar de agent de achtervolging staakte.

Een tweede politie-eenheid kon de man kort daarna op aanwijzing van een passant aanhouden toen hij bij zijn woning was. De scooter troffen zij in de schuur aan. De kentekenplaat bleek vals en de herkomst van de scooter wordt nog onderzocht. Deze zijn in beslag genomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De Liempdenaar werd na verhoor in vrijheid gesteld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Meubelmakerijdenberg SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Gemeente Boxtel