RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:12:06    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 29 juli 2013 16:14 uur, laatst gewijzigd op 29 juli 2013 16:23 uur

Breukelsestraat gaat op de schop

Breukelsestraat gaat op de schop

Op de foto: De klinkerbestrating in de Breukelsestraat maakt de komende weken plaats voor asfalt. (Foto: Henk van Weert).

Boxtel zal het meteen merken. Als maandag 5 augustus de bouwvakvakantie achter de rug is, heeft dat grote gevolgen voor het doorgaand verkeer. De Breukelsestraat gaat tussen de brug over het Smalwater en de Baroniestraat drie weken dicht voor vernieuwing van de bestrating. Aansluitend wordt ook verderop in de straat het wegdek opengebroken.

Automobilisten die vanaf de dubbele overweg Boxtel in willen rijden, worden vanaf maandag bij de T-splitsing met de Van Hornstraat linksaf gestuurd. Rechtsaf slaan is drie weken lang niet mogelijk omdat de klinkers in het wegdek (tot aan de kruising met de Baroniestraat) worden vervangen door asfalt. Ook in omgekeerde richting moet autoverkeer van de Van Hornstraat gebruikmaken. ,,Óf kiezen voor de meer aantrekkelijke route via de Keulsebaan", zegt wethouder Willie van de Langenberg (Openbare Ruimte).

De reconstructie van de Breukelsestraat tussen de Baroniestraat en de Pastoor Erasstraat start eind augustus en neemt tot medio oktober in beslag. Het Liempdse aannemingsbedrijf Van den Boomen voert de werkzaamheden uit.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij SNS Bank Meubelmakerijdenberg Olieenzo Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geerts advies Proef Culinair