03:08:02    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 23 april 2012 21:41 uur, laatst gewijzigd op 23 april 2012 21:42 uur

Breuk in waterleiding Boxtel

Breuk in waterleiding Boxtel

Op de foto: De kapotte waterleiding heeft een groot gat geslagen in het wegdek van de Halderheiweg. (Foto: Mark van de Pol/Mooi Boxtel).

Een breuk in de hoofdwaterleiding zorgt al uren voor grote problemen in de levering van drinkwater in delen van Boxtel en Liempde. Volgens een woordvoerster van Brabant Water zijn de problemen rond 22.00 uur opgelost.

De breuk in de hoofdwaterleiding deed zich voor in de Halderheiweg, waar eerder ook al eens grote problemen waren met de drinkwatervoorziening. Ook nu is een groot deel van het wegdek weggeslagen en zijn kelders onder water gelopen.

Brabant Water adviseert gedupeerden om boilers, geisers, wasmachines en vaatwassers in het getroffen gebied niet te gebruiken. Mogelijk blijft het water nog enige tijd bruin van kleur. Brabant Water adviseert de kraan enkele minuten te laten doorlopen om de problemen zo te verhelpen.

Meer informatie: www.brabantwater.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Proef Culinair Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Geerts advies