RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:31:28    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 29 april 2013 22:34 uur, laatst gewijzigd op 29 april 2013 23:45 uur

Brandweer naar 'brand' Kampina

UPDATE - De brandweer van Boxtel is maandagavond omstreeks 21.45 uur uitgerukt voor een brandmelding in natuurgebied Kampina. Uiteindelijk bleek het te gaan om een kampvuur dat door de Oisterwijkse brandweer werd geblust.

Volgens de eerste berichten was sprake van een bos- of heidebrand aan de Van Tienhovenweg in het Boxtelse deel van de Kampina. Deze weg is gelegen ter hoogte van de Huisvennen.

De Boxtelse brandweer rukte uit met twee voertuigen die de Kampina op twee plekken binnenreden. Het ene voertuig koos voor de Annadreef, het andere voertuig reed via Het Loo en de Huisvennen richting Van Tienhovenweg.

Na een kwartier trokken de eerste politievoertuigen zich terug uit het bos. Volgens omstanders nabij De Posthoorn is vrijwel zeker sprake van loos alarm. Een boswachter van Natuurmonumenten meldde maandagavond geen bericht te hebben gehad over een brand op de Kampina.

Volgens de laatste berichten was aan de Belversebaan in Oisterwijk sprake van een kampvuur. Dat is door de brandweer van Oisterwijk geblust. De Boxtelse brandweer hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Geld en Makelaardij Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Huidtherapie