18:46:50    zaterdag, 11 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 24 oktober 2014 15:37 uur, laatst gewijzigd op 24 oktober 2014 15:39 uur

Brandweer bij Dommelland

Brandweer bij Dommelland

Op de foto: In Dommelland Live wordt 28 oktober onder meer aandacht besteed aan de voorstelling 'De Goei, De Kwaai en De Lillike' van stichting BoeL. (Foto: Bas van den Biggelaar).

De Boxtelse brandweer neemt op 14 november deel aan het landelijke project 'Broodje Brandweer', waarbij mensen onder het genot van een lunch uitleg krijgen over brandpreventie. Piet Veuger is dinsdag 28 oktober te gast bij Dommelland Live om over het project te vertellen.

Daarnaast besteedt het programma op Omroep Dommelland aandacht over de commotie die is ontstaan bij het winkelend publiek over de toekomst van winkelcentrum Oosterhof. Hans van Erp en Marc van den Biggelaars van de winkeliersvereniging Oosterhof schuiven aan.

De mensen achter de Geitenwei in Selissenwal zijn druk bezig met de organisatie van een spooktocht die dit jaar het thema 'film heeft'. Maaike ten Brink-Moonen en haar moeder Anky van den Broek vertellen over het evenement en het belangrijk van de Geitenwei in de wijk.

Tenslotte wordt ook stilgestaan bij de voorstelling 'De Goei, De Kwaai en De Lillike' van stichting BoeL. Roland van Son en drie anderen vertellen over de repetities en de optredens.

Dommelland Live is dinsdag 28 oktober om 20.30 uur te zien op kanaal 47 van Ziggo en analoog 22+. De presentatie is in handen van Brigit Steer.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Podium Boxtel buisman optiek Beleef Boxtel Toverboom Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Geerts advies Elan Bikes support Doornmalen electro Geld en Makelaardij Alfa TopSlank