15:50:45    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Maandag, 02 april 2012 07:11 uur, laatst gewijzigd op 02 april 2012 09:40 uur

Brandweer Boxtel rukt uit

De brandweer van Boxtel rukte in de nacht van zondag op maandag rond kwart over vier uit vanwege een mogelijk incident met gevaarlijke stoffen in de Tongersestraat. Daarbij werd advies ingewonnen van de specialist op dit gebied van het korps Brabant-Noord.

De hulpdiensten wisten via de Van Salmstraat op bedrijventerreinterrein Ladonk het baanvak Tilburg - Boxtel te bereiken. De brandweer verrichtte metingen omdat een persoon onwel zou zijn geworden. De Van Salmstraat werd daarom tussen de Mijlstraat en de parkeerplaats aan de achterzijde van het NS Station tijdelijk afgesloten.

De hulpdiensten keerden omstreeks half zeven huiswaarts. Hoe de persoon onwel is geraakt, is vooralsnog niet bekend. Uit voorzorg zijn enkele monsters genomen die onderzocht worden. Mogelijk heeft een goederentrein een deel van zijn lading verloren, maar dat moet uit het nader onderzoek blijken. Een ambulance stond geruime tijd stand-by, maar heeft niemand overgebracht naar het ziekenhuis.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Toverboom TopSlank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Filipe Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Geld en Makelaardij Beleef Boxtel