11:18:45    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 31 januari 2014 08:55 uur, laatst gewijzigd op 31 januari 2014 08:55 uur

Brand Selissen bij Bureau Brabant

Brand Selissen bij Bureau Brabant

In de uitzending van het televisieprogramma Bureau Brabant op maandag 3 februari om 18.15 uur op Omroep Brabant wordt onder meer aandacht besteed aan de grote brand in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 december in het centrumgebied van de wijk Selissenwal. De politie meldde al eerder dat de brand is aangestoken.

De brand verwoestte de winkelpanden van bakkerij Jan de Leijer en mediterraan eethuis Yemma. Cafetaria Plaza Select liep zware rook- en waterschade op. Zo'n twintig bewoners van nabijgelegen woningen werden geëvauceerd. De brand begon rond 04.20 uur in eethuis Yemma, waarna de vlammenzee razendsnel, oversloeg op de bakkerij en Plaza Select. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt in deze zaak de hulp van het publiek.

Bureau Brabant gaat maandag 3 februari om 18.15 uur van start en wordt ieder uur herhaald tot dinsdag 4 februari om 17.15 uur. (Foto: Gerard Schalkx).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Olieenzo Huidtherapie Filipe Toverboom Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij TopSlank Meubelmakerijdenberg Geerts advies Alfa Doornmalen electro buisman optiek Elan Bikes support Beleef Boxtel