RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:38:46    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 25 augustus 2013 15:19 uur, laatst gewijzigd op 25 augustus 2013 15:26 uur

Braderie bij Boxtelse minicamping

Braderie bij Boxtelse minicamping

Op de foto: Tijdens de braderie op het terrein van minicamping Den Oorsprong in Boxtel konden de bezoekers zondag ook deelnemen aan het spel Rad van Fortuin. (Foto: Gerard Schalkx).

Op het terrein van minicamping Den Oorsprong aan de Eindhovenseweg in Boxtel werd zondag voor de derde keer een braderie gehouden. De organisatie van het evenement was in handen van de Bossche accordeonvereniging ’Blij Leven’, die in totaal zo’n vijfentwintig kramen verhuurde.

Kort na aanvang van de braderie waren er al redelijk wat mensen op de been op het terrein van de minicamping. ,,De accordeonvereniging heeft te weinig leden en moet zelf z’n broek zien op te houden”, gaf campingeigenaar Maria Scheepers, zelf lid van ’Blij Leven’, zondag aan. ,,Een plus een is twee dachten wij en daarop besloot ik om mijn camping beschikbaar te stellen voor het goede doel en onze vereniging een handje te helpen met de opbrengst van de braderie. Mijn man Sjaak heeft de kramen zelf gemaakt.”

Samen met het plaatselijke gezelschap De Volle Bloas zorgde Blij Leven zondag voor de muzikale opluistering van de braderie. Bezoekers konden niet alleen terecht bij de kramen om uiteenlopende voorwerpen en attributen aan te schaffen, maar ook voor een hapje en een drankje. In het midden van het terrein stonden banken waar de bezoekers konden genieten van de muzikale optredens.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie Proef Culinair Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Geld en Makelaardij