07:03:36    dinsdag, 18 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 03 april 2013 14:52 uur, laatst gewijzigd op 03 april 2013 14:54 uur

Brabants Talent in Podium Boxtel

Brabants Talent in Podium Boxtel

Op de foto: Joia Rath en Remo van Esch treden woensdag 10 april op tijdens de derde editie van Brabants Talent in Podium Boxtel. (Foto: Gerard Schalkx).

Podium Boxtel aan de Burgakker is woensdag 10 april het decor van de derde editie van het evenement Brabants Talent. De organisatie is in handen van Lionsclub Dommel & Aa, die onder meer pianist Pepijn de Brouwer en zangtalent Joia Rath op het programma heeft staan.

Pianist De Brouwer treedt als eerste op tijdens Brabants Talent. Hij zal werken spelen van Liszt en Rachmaninoff. Aansluitend betreedt zangeres Rath het podium met gitarist Remo van Osch. Ze zullen verrassen met covers en zelf geschreven composities.

Na de pauze treedt de cabaretgroep Jeroens Clan voor het voetlicht. Met de theatervoorstelling ’Wat zouden de buren daarvan denken’ brengen ze grappige en intelligente sketches en liedjes die elkaar in rap tempo opvolgen.

Het programma in Podium Boxtel duurt van 20.00 tot 24.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten kosten 25 euro per persoon en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij galerie De Expositie aan de Stationsstraat in Boxtel.

De opbrengst van Brabants Talent komt ten goede aan twee goede doelen: Voedselbank Boxtel en WensAmbulance Brabant.

Advertenties