RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:47:48    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 december 2013 15:48 uur, laatst gewijzigd op 13 december 2013 15:51 uur

Boyband B-Brave naar Liempde

Boyband B-Brave naar Liempde

De winkeliers die meedoen aan de spaaractie Op Liemt Gemunt in Liempde hebben de beroemdste boyband van Nederland gestrikt. Zondag 29 december staat B-Brave, bekend van The X-Factor, op het podium in gasterij De Punder aan de Dorpsstraat. De kaartverkoop start vrijdag 13 december.

B-Brave bestaat uit Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor. De groep is de Nederlandse evenknie van One Direction en slaagt erin vele duizenden jonge tienerfans aan zich te binden.

De vijf leden van B-Brave hadden voorafgaand aan de vorming van de band al de nodige musicalervaring of volgden een artiestenopleiding. Drie bandleden speelden in de musical Ciske de Rat, anderen kwamen in actie bij Tarzan. Ook werd gedanst in de groep rond de bekende Bestse tienerzanger Ralf Mackenbach.

Wie het concert van B-Brave in Liempde wil bijwonen, kan uitsluitend tijdens de kerstmarkt Liemt Loopt Uit in het Concordiapark kaartjes kopen. Die kosten drie euro en tien muntjes van Op Liemt Gemunt. De kaartjes worden zolang de voorraad strekt verkocht vanaf 18.00 uur in hartje Liempde.

Het optreden van B-Brave wordt ondersteund met een discoshow voor kinderen vanaf 5 jaar. De muziekmiddag in De Punder begint om 13.30 uur, de zaal sluit om 17.00 uur. (Foto: NuFoto).

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Proef Culinair Geerts advies Café zaal Kloosterzicht