10:30:48    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 december 2013 15:48 uur, laatst gewijzigd op 13 december 2013 15:51 uur

Boyband B-Brave naar Liempde

Boyband B-Brave naar Liempde

De winkeliers die meedoen aan de spaaractie Op Liemt Gemunt in Liempde hebben de beroemdste boyband van Nederland gestrikt. Zondag 29 december staat B-Brave, bekend van The X-Factor, op het podium in gasterij De Punder aan de Dorpsstraat. De kaartverkoop start vrijdag 13 december.

B-Brave bestaat uit Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor. De groep is de Nederlandse evenknie van One Direction en slaagt erin vele duizenden jonge tienerfans aan zich te binden.

De vijf leden van B-Brave hadden voorafgaand aan de vorming van de band al de nodige musicalervaring of volgden een artiestenopleiding. Drie bandleden speelden in de musical Ciske de Rat, anderen kwamen in actie bij Tarzan. Ook werd gedanst in de groep rond de bekende Bestse tienerzanger Ralf Mackenbach.

Wie het concert van B-Brave in Liempde wil bijwonen, kan uitsluitend tijdens de kerstmarkt Liemt Loopt Uit in het Concordiapark kaartjes kopen. Die kosten drie euro en tien muntjes van Op Liemt Gemunt. De kaartjes worden zolang de voorraad strekt verkocht vanaf 18.00 uur in hartje Liempde.

Het optreden van B-Brave wordt ondersteund met een discoshow voor kinderen vanaf 5 jaar. De muziekmiddag in De Punder begint om 13.30 uur, de zaal sluit om 17.00 uur. (Foto: NuFoto).

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Toverboom TopSlank Alfa Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Remax-optimus Olieenzo Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Elan Bikes support Filipe Geerts advies Huidtherapie