RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:52:44    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 29 mei 2013 14:19 uur, laatst gewijzigd op 30 mei 2013 12:12 uur

Boxtheater speelt 'Codes'

Boxtheater speelt \'Codes\'

Op de foto: In 2012 speelde Boxtheater het wandeltraject 'Slingers'. Ook dit jaar is gekozen voor een wandelroute langs drie stukken. (Foto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse theatergroep Boxtheater speelt vanaf vrijdag 7 juni de voorstelling ’Codes’. Het theaterwandeltraject bestaat uit drie stukken waarin boeiende en herkenbare levensmomenten onder de aandacht worden gebracht. De regie is in handen van Maurice van Dinther en Jurgen Zweemer.

In het stuk De Minnaar moet de sleur in een huwelijk verdrijven. Oorlog op Driehoog gaat over een stel waarvan hij alles onder controle heeft en zij hem lijdzaam volgt. Het ritme van de dagelijkse beslommeringen houdt de relatie overeind, totdat zijn inzet wordt gevraagd door de staat. In Meer Zacht Touw durft Tilly niet alleen te zijn. Maggy verlangt naar meer vrijheid, maar durft ook niet weg te gaan. Als Tilly kennismaakt met Adam komt de twee-eenheid onder grote spanning te staan.

Alle ontrafelingen zijn te zien op vrijdag 7, zaterdag 8, zondag 9, vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni om 20.00 uur. Ook is er een matinee op zondag 16 juni om 15.00 uur. Kaarten kosten tien euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc of via de website www.boxtheater.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Proef Culinair Gemeente Boxtel SNS Bank Meubelmakerijdenberg