RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:06:56    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 april 2012 23:48 uur, laatst gewijzigd op 14 april 2012 19:42 uur

Boxtheater: 'sneue' feestjes

Boxtheater: \'sneue\' feestjes

Op de foto: De acteurs Frenk Breuer, Karin Nievelstein en Marie-José van Hal als Paul, Marleen en Gemma aan de grafkuil van hun overleden vader. (Foto: Albert Stolwijk).

Met de première van het theaterwandeltraject Slingers heeft het jubilerende Boxtheater haar faam op toneelgebied andermaal bevestigd. Op vier verrassende locaties in het centrum van Boxtel werden toeschouwers vrijdagavond onthaald op feestelijke minivoorstellingen met een sneue inslag.

Een dinnershow door een familiebedrijf dat uiteindelijk blijkt gereduceerd tot twee medewerkers in diverse dubbelrollen. Een jarige die taarten bakt terwijl niemand op verjaardag komt. Ja toch: de overbuurman, de eenzame verkoper in een feestwinkel die niet kan lachen. En twee zussen en hun broer aan de rand van de grafkuil met daarin de kist met hun overleden vader, die 25 jaar eerder zijn gezin verliet.

Het zijn stuk voor stuk bijzondere situaties die de acteurs van Boxtheater hun publiek voorschotelen. De rollen worden prachtig vertolkt, met name door Carolien van de Sande, Debby van de Loo, Marie-Jeanne van Zon, Robert Brussée, Karin Nievelstein, Frenk Breuer en Marie-José van Hal.

De jubileumproductie 'Slingers' wordt nog zes keer opgevoerd. Bij boekhandel Elcerlijc zijn kaarten à tien euro nog alleen te koop voor de voorstellingen op zondag 15 april (aanvang 14.30 uur), zondag 22 en vrijdag 27 april (beide 19.30 uur). Reserveren kan ook via www.boxtheater.nl.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Proef Culinair Doornmalen electro Gemeente Boxtel