01:45:53    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 21 december 2011 16:14 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2011 16:27 uur

Boxtelse wint media tablet

Boxtelse wint media tablet

Op de foto: Jack van Hal van Cafetaria Plaza Select reikt de media tablet uit aan Jolanda van ’t Slot en haar zoon Floris. (Foto: Albert Stolwijk).

Jack van Hal van Cafetaria Plaza Select aan de Sint-Severusstraat in de wijk Selissenwal mocht woensdagmiddag een media tablet uitreiken aan Jolanda van ’t Slot. Zij kwam als winnaar uit de bus bij een consumentenactie van de keten Plaza Food for All, waar het Boxtelse horecabedrijf deel van uitmaakt.

,,Elke maand houden we een actie. Door te consumeren bij Cafetaria Plaza Select maken onze klanten kans op prijzen”, liet Van Hal weten. ,,Deze maand kunnen bezoekers bijvoorbeeld een cheque van Center Parcs winnen met een waarde van 500 euro.”

Van ’t Slot, die woensdag samen met haar zoon Floris (9) naar de zaak van Van Hal was gekomen, is een trouwe klant van Plaza Select. ,,Ik kom hier al ruim tien jaar. Een frietje speciaal is mijn favoriete snack, terwijl Floris dol is op een kipburger met Select-saus en mijn man Erik eigenlijk alles lust, maar vooral een ouderwets broodje gezond erg lekker vindt”, lachte de winnares uit Boxtel.

Van 't Slot vervolgt: ,,Ik heb de actiecoupon vorige maand gekregen en vervolgens een aantal gegevens ingevuld op internet. Eigenlijk was ik alweer vergeten dat ik meedeed aan de actie, toen ik hoorde van Jack dat ik een media tablet had gewonnen. Echt een geweldige prijs, zeker ook voor Floris.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie TopSlank Beleef Boxtel Remax-optimus Geerts advies Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Doornmalen electro Toverboom Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Elan Bikes support