RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:50:37    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 21 december 2011 16:14 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2011 16:27 uur

Boxtelse wint media tablet

Boxtelse wint media tablet

Op de foto: Jack van Hal van Cafetaria Plaza Select reikt de media tablet uit aan Jolanda van ’t Slot en haar zoon Floris. (Foto: Albert Stolwijk).

Jack van Hal van Cafetaria Plaza Select aan de Sint-Severusstraat in de wijk Selissenwal mocht woensdagmiddag een media tablet uitreiken aan Jolanda van ’t Slot. Zij kwam als winnaar uit de bus bij een consumentenactie van de keten Plaza Food for All, waar het Boxtelse horecabedrijf deel van uitmaakt.

,,Elke maand houden we een actie. Door te consumeren bij Cafetaria Plaza Select maken onze klanten kans op prijzen”, liet Van Hal weten. ,,Deze maand kunnen bezoekers bijvoorbeeld een cheque van Center Parcs winnen met een waarde van 500 euro.”

Van ’t Slot, die woensdag samen met haar zoon Floris (9) naar de zaak van Van Hal was gekomen, is een trouwe klant van Plaza Select. ,,Ik kom hier al ruim tien jaar. Een frietje speciaal is mijn favoriete snack, terwijl Floris dol is op een kipburger met Select-saus en mijn man Erik eigenlijk alles lust, maar vooral een ouderwets broodje gezond erg lekker vindt”, lachte de winnares uit Boxtel.

Van 't Slot vervolgt: ,,Ik heb de actiecoupon vorige maand gekregen en vervolgens een aantal gegevens ingevuld op internet. Eigenlijk was ik alweer vergeten dat ik meedeed aan de actie, toen ik hoorde van Jack dat ik een media tablet had gewonnen. Echt een geweldige prijs, zeker ook voor Floris.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Tiga Zwanenberg adviesgroep SNS Bank Gemeente Boxtel Koppelmans Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Rijschool Dolman Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen 040Fit Natasja fashion TopSlank Olieenzo Toverboom Huidtherapie