22:49:14    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 29 september 2011 14:24 uur, laatst gewijzigd op 29 september 2011 14:27 uur

Boxtelse winkeldiefstal op tv

In de uitzending van het tv-programma Bureau Brabant wordt maandag 3 oktober vanaf 18.00 uur onder meer aandacht besteed aan een winkeldiefstal door twee mannen op 17 juni in Boxtel. Daarbij werd een laptop buitgemaakt.

Voordat het tweetal hun slag sloeg, verkenden zij de zaak eerst door de winkelruit. Daarna liepen de mannen de zaak binnen en namen zij alsof het de normaalste zaak van de wereld was een laptop uit de schap, stopten hem onder een jas en wandelden vervolgens doodgemoedereerd de winkel weer uit. De diefstal werd pas later ontdekt. De twee winkeldieven staan op bewakingsbeelden.

Andere onderwerpen die aan bod komen in het televisieprogramma zijn een ernstige mishandeling van een jongen uit Eindhoven, een overval op een tankstation in Reek, een diefstal in ’s-Hertogenbosch van twee motoren in dezelfde nacht en een oplichtster die actief is geweest in Vught.

De eerste uitzending van Bureau Brabant is komende maandag te zien om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald; de laatste uitzending kan bekeken worden op dinsdag 4 oktober om 17.00 uur.

Advertenties