RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:46:01    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 08 juni 2011 16:45 uur, laatst gewijzigd op 08 juni 2011 17:29 uur

Boxtelse scouts naar Baarn

Boxtelse scouts naar Baarn

Op de foto: Beeld van het tentenkamp tijdens de Jamboree die in 2008 op landgoed Velder in Liempde werd gehouden. (Archieffoto: Brabants Centrum).

Komend Pinksterweekeinde verzamelen honderden scouts zich in Baarn om mee te doen aan de landelijke scoutingwedstrijden. De deelnemers, waaronder uit Boxtel, hebben zich reeds bewezen in de regionale voorrondes en dingen nu mee naar de titel van beste scoutinggroep strijden nu op landelijk niveau om de titel ’beste scoutinggroep van Nederland’.

Tijdens het weekend van 11 juni worden scouts getest op vaardigheden als kamperen, het omgaan met kaart en kompas, koken, creativiteit en sportiviteit. Ieder jaar wordt aan de lsw een thema gekoppeld, dat dit jaar is gebaseerd op het bekende kaartspel 'Weerwolven van Wakkerdam'. De winnaar mag zich de beste scoutinggroep van Nederland noemen.

Naast Scouting Boxtel strijden de volgende groepen om de titel: Aalten, Alblasserdam, Apeldoorn, Axel, Barneveld, Bergen op Zoom, Beverwijk, Bladel, Bloemendaal, Breda, Bussum, Chaam, Clinge, Delden, Den Helder, Deurne, Dinxperlo, Dronten, Eemnes, Ermelo, Haarlem, Harderwijk, Heemskerk, Hengelo, Huizen, Laren, Leiden, Leidschendam, Lith, Maarssen, Maastricht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Nieuw-Lekkerland, Nijmegen, Oss, Purmerend, Rucphen, Utrecht, Zeist en Zwolle.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Doornmalen electro Olieenzo Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel