RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:56:20    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 01 april 2013 15:24 uur, laatst gewijzigd op 01 april 2013 18:26 uur

Boxtelse paasloop voor jong en oud

Boxtelse paasloop voor jong en oud

Op de foto: De deelnemers aan de Paasloop liepen via sportpark Den Wielakker en rijksweg A2 naar Boxtel-Oost en weer terug. (Foto: Gerard Schalkx).

De 37e editie van de Boxtelse Paasloop die atletiekvereniging Marvel jaarlijks organiseert, trok maandag veel deelnemers uit de regio naar sportpark Den Wielakker. Koos Verweij van de Drunense atletiekvereniging DAK pakte de winst bij de wedstrijdloop. Hij liep 15 kilometer in 51:39 en was daarmee bijna een minuut sneller dan de nummer twee Corné van Oirschot uit Oisterwijk. Bij de vrouwen won Laura Huijbregts uit Eindhoven in 1:04:56.

Ook recreanten namen deel aan de Paasloop en mochten zelfs beslissen welke afstand zij aflegden: 3.3, 7,2, 11,1 of 15 kilometer. 159 lopers deden mee en de rondes van ruim drie kilometer voerden hen vanaf de atletiekbaan van Marvel en een parallelweg naast rijksweg A2 richting Boxtel-Oost en weer terug.

Voor de jeugd organiseerde Marvel in samenwerking met Buurtsport Boxtel de Rabo Kidsrun. Basisschoolleerlingen uit groep 3 tot en met 8 legden een ronde van één kilometer af en eindigden weer op de Boxtelse atletiekbaan. Voorafgaand aan deze wedstrijd rekten en strekten alle kinderen hun spieren op het middenveld van de atletiekbaan, zodat zij met warme spieren aan de start verschenen. De negenjarige Ryan Leijten won de wedstrijd.

Klik hier voor alle uitslagen van de Paasloop 2013.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Meubelmakerijdenberg