06:52:22    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 10 november 2011 14:03 uur

Boxtelse overval op tv

In de uitzending van het televisieprogramma Bureau Brabant op maandag 14 november om 18.10 uur op Omroep Brabant wordt aandacht besteed aan een overval op een autobedrijf in Boxtel op 21 oktober. Deze overval vond plaats rond 20.00 uur.

Terwijl een medewerker van een autobedrijf ’s avonds nog even de administratie wegwerkt, wordt hij overvallen door twee gewapende mannen. Een van de twee overvallers blijft beneden op de uitkijk staan. Het slachtoffer wordt door de andere man bedreigd en moet op de grond gaan liggen. Uiteindelijk weten de dieven te ontsnappen met geld. Ze vluchten in een auto van het bedrijf. Het voertuig wordt later teruggevonden. Het tweetal staat op bewakingsbeelden.

De rest van de uitzending gaat over een overval op een man uit Oss in augustus, een sportschoenwinkel in ’s-Hertogenbosch waar begin oktober geld werd gestolen en een beroving van een portemonnee in Tilburg.

De eerste uitzending van Bureau Brabant is komende maandag te zien om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald; de laatste uitzending kan bekeken worden op dinsdag 15 november om 17.10 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen