RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:41:41    donderdag, 20 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Vrijdag, 26 oktober 2012 12:21 uur, laatst gewijzigd op 26 oktober 2012 12:28 uur

Boxtelse musical over 'Stapelen'

Boxtelse musical over \'Stapelen\'

Op de foto: In De Rots wordt elke woensdag druk gerepeteerd door de leden van musicalschool F-Act. (Foto: Gerard Schalkx).

Voor de Boxtelse musicalschool F-Act zijn het spannende weken. De leden repeteren enthousiast voor de voorstelling ’Het geheim van kasteel Stapelen’ die in het tweede weekeinde van november in theater De Enck te Oirschot van stapel loopt.

Regisseur Vincent Renes maakt gebruikvan bekende musicalhits uit producties als Ciske de Rat, Joseph en Annie, maar ook popnummers van onder meer Queen en Tina Turner komen voorbij. Voorzien van nieuwe teksten vertellen de 55 leden van de Boxtelse musicalschool met de bekende melodieën het fictieve verhaal over twee aannemers die honderd jaar geleden de opdracht kregen om de klokkentoren van kasteel Stapelen te verplaatsen. Er moet uiteindelijk een tovenaar aan te pas komen om dit huzarenstukje te klaren. In ruil daarvoor worden hem de schatten beloofd die onder de toren verborgen zouden liggen. Na de klus blijkt de tovenaar echter naar zijn beloning te kunnen fluiten en uit woede daarover ontvoert hij alle kinderen uit het dorp.

Dat de productie in theater De Enck wordt opgevoerd, heeft alles te maken met het gebrek aan een geschikte podiumaccommodatie in Boxtel, zo vertelde regisseur Renes eerder aan Brabants Centrum. Kaarten voor ’Het geheim van Stapelen’ kosten 12,50 en zijn te bestellen via www.musicalfact.com. Er zijn voorstellingen op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Natasja fashion Kindertuin TopSlank Geerts advies Toverboom Rijschool Dolman 040Fit Beleef Boxtel Zwanenberg adviesgroep Geld en Makelaardij Olieenzo Huidtherapie SNS Bank Gemeente Boxtel Doornmalen electro Koppelmans Uitvaartonderneming Bijnen