21:22:05    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 16 augustus 2011 09:02 uur, laatst gewijzigd op 16 augustus 2011 09:04 uur

Boxtelse kermis in aantocht

Boxtelse kermis in aantocht

Op de foto: Een veegauto van de gemeente reinigt het Breukelsplein. Dinsdagochtend is overtollig gras en mos tussen de kasseien verwijderd. (Foto: Albert Stolwijk).

De kermis van Boxtel wordt vrijdagavond 19 augustus om 19.00 uur geopend door Pret Piraat, een kloon van de bekende tv-personage Piet Piraat. De eerste kermisbazen zijn al in Boxtel gearriveerd en op het Breukelsplein was dinsdagochtend in alle vroegte al een schoonmaakploeg aan het werk om gras en mos tussen de kasseien te verwijderen.

De kermiszesdaagse duurt in Boxtel tot en met woensdag 24 augustus. Naast het Breukelsplein biedt ook de Markt onderdak aan tal van attracties. Voor het eerst sinds lange tijd berust de organisatie van het volksfeest weer bij de gemeente Boxtel, die zo tracht de kermis attractiever te maken. De voorbije jaren was er nogal wat kritiek op de organisatoren Roulaux en De Voer, die te weinig nieuwe attracties naar Boxtel zouden halen.

Parkeren op Breukelsplein en Markt is sedert dinsdag taboe. Omwonenden hebben een brief gekregen waarin ze worden opgeroepen de auto elders te parkeren. Ook het winkelend publiek moet uitwijken naar andere parkeerterreinen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Proef Culinair Huidtherapie Olieenzo