17:42:27    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 28 oktober 2013 15:45 uur, laatst gewijzigd op 28 oktober 2013 21:44 uur

Boxtelse in World Chocolate Masters

Boxtelse in World Chocolate Masters

De Boxtelse Marike van Beurden komt deze week in actie tijdens de World Chocolate Masters in Parijs. Van Beurden kwalificeerde zich in april tijdens de Dutch Chocolate Masters en vertegenwoordigt Nederland in Parijs.

De chef-patissier van het driesterrenrestaurant Caprice van het Four Seasons Hotel in Hong Kong imponeerde tijdens de kwalificatieronde in Zundert de jury met haar originele creaties. Binnen het thema 'Architectuur van de smaak' maakte Van Beurden een showstuk, bonbons, desserts en taarten.

Ook in Parijs staat de Boxtelse een zware taak te wachten. Ze strijdt met acht andere finalisten om de prestigieuze titel. De wedstrijd wordt maandag, dinsdag en woensdag gehouden in de Salon du Chocolat Professionnel in Parijs. Via www.worldchocolatemaster.com is de wedstrijd live te volgen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies buisman optiek Remax-optimus Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo TopSlank Alfa Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel EmielTechniek Toverboom Beleef Boxtel Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg