RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:49:12    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 12 februari 2014 13:33 uur, laatst gewijzigd op 12 februari 2014 13:34 uur

Boxtelse clubs gaan samenwerken

Boxtelse clubs gaan samenwerken

Op de foto: Scouting Boxtel is een van de deelnemers aan het samenwerkingsverband van Boxtelse clubs. (Foto: Marc Cleutjens).

Onder het motto ’Samen sta je sterk’ hebben zes Boxtelse verenigingen de krachten gebundeld. Scouting Boxtel, handboogvereniging L’Union, postduivenvereniging De Luchtpost, biljartvereniging De Baronie, manege De Langspier en het gilde Sint-Barbara & Sint-Joris gaan samenwerken.

De verenigingen zijn zeer verschillend, toch is de samenwerking niet vreemd, zo lichtten ze in een gezamenlijke verklaring toe. ,,Vier van de zes verenigingen zijn gevestigd aan de Molenwijkseweg. De verkeersveiligheid is voor ons een zeer belangrijk punt. Hierin zullen we samen optrekken.”

Daarnaast wordt ook samengewerkt op het gebied van ledenwerving. Zondag 23 maart wordt aan de Molenwijkseweg een open dag gehouden waar alle verenigingen zich zullen presenteren.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro SNS Bank