12:09:07    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 13 februari 2014 17:19 uur, laatst gewijzigd op 13 februari 2014 17:20 uur

Boxtelse bands in MiK-battle

Boxtelse bands in MiK-battle

Op de foto: De bandleden van The Flying Tosti’s en Headset houden een jamsessie in de popoefenruimte van MiK Kunsteducatie in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Optreden in de popzaal van cultureel centrum Noordkade in Veghel en een cd opnemen in de studio van de bekende rockband DeWolff. Dat is de hoofdprijs die drie Boxtelse popbands woensdag 19 februari kunnen winnen tijdens de Bandbattle van MiK Kunsteducatie.

MiK Kunsteducatie biedt ook in Boxtel de cursus Pop & Co aan waarin jonge muzikanten leren samen popmuziek te maken. Het heeft inmiddels geresulteerd in de vorming van een aantal bandjes. Drie daarvan doen volgende week mee aan de Bandbattle in de popzaal van Noordkade, het cultureel centrum in de voormalige CHV-fabrieken in Veghel.

De jury die de optredens van The Flying Tosti’s, Headest, Seek & Hide en de andere bands woensdagavond beoordeelt, bestaat uit programmeur Gijs de Louw van De Nieuwe Pul in Uden, Jan van Hoof van Fabriek Magnifique en manager/musicus Antonio Almeida van MiK Kunsteducatie. De Bandbattle in de popzaal van Noordkade begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

Lees een uitgebreid artikel over de MiK Bandbattle in Brabants Centrum van donderdag 13 februari.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Huidtherapie Geerts advies Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij