RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:53:25    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 06 oktober 2013 20:02 uur, laatst gewijzigd op 06 oktober 2013 20:15 uur

Boxtelse acteurs in Verkadefabriek

Boxtelse acteurs in Verkadefabriek

Op de foto: Theatergroep Marge treedt deze maand tweemaal op in de Bossche Verkadefabriek. (Foto: Peter de Koning).

Theatergroep Marge verzorgt donderdag 10 en vrijdag 11 oktober in de Verkadefabriek te ’s-Hertogenbosch de voorstelling ’Waarom vloog je van ons heen in je jetplane?’. De uitvoering wordt onder meer verzorgd door drie Boxtelse toneelspelers en wordt muzikaal begeleid door een drietal Boxtelaren.

’Waarom vloog je van ons heen in je jetplane?’ gaat over vier vrouwelijke fans van de in een sportvliegtuig verongelukte countryzanger John Denver die op het punt staat om af te reizen naar skioord Aspen in de Rocky Mountains. Daar wordt een grote herdenkingsbijeenkomst gehouden en zullen ze een optreden verzorgen in de sfeer van Johns idealen. De organisatie is in volle gang. Maar ieder van hen heeft zo haar eigen agenda, die de zaken compliceert...

Het toneelspel wordt verzorgd door Caroline Bonn, Monique van Nieuwenhuizen en Wendy de Haan uit Boxtel, aangevuld met Toet van Coenen. De muziek wordt verzorgd door Frederike Praasterink, Marente Lokin en Vincent Lokin, ook uit Boxtel.

Volgens toneelspeelster Wendy de Haan is theatergroep Marge een van oorsprong Bosch’ toneelgezelschap. ,,Het toeval wil dat de groep nu alleen nog bestaat uit drie Boxtelse speelsters en een speelster uit Rosmalen. De regisseur, die uit nood is gaan regisseren en eerder als speler deel uit maakte van Marge, komt uit Kerkdriel. Met vijf man sterk krijgen we het nog steeds voor elkaar om een leuke voorstelling te maken.”

Kaarten voor ’Waarom vloog je van ons heen in je jetplane?’ kosten tien euro en zijn te reserveren bij de Verkadefabriek, www.verkadefabriek.nl. Beide voorstellingen beginnen om 20.45 uur.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Olieenzo Proef Culinair Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro