04:22:58    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 oktober 2013 20:02 uur, laatst gewijzigd op 06 oktober 2013 20:15 uur

Boxtelse acteurs in Verkadefabriek

Boxtelse acteurs in Verkadefabriek

Op de foto: Theatergroep Marge treedt deze maand tweemaal op in de Bossche Verkadefabriek. (Foto: Peter de Koning).

Theatergroep Marge verzorgt donderdag 10 en vrijdag 11 oktober in de Verkadefabriek te ’s-Hertogenbosch de voorstelling ’Waarom vloog je van ons heen in je jetplane?’. De uitvoering wordt onder meer verzorgd door drie Boxtelse toneelspelers en wordt muzikaal begeleid door een drietal Boxtelaren.

’Waarom vloog je van ons heen in je jetplane?’ gaat over vier vrouwelijke fans van de in een sportvliegtuig verongelukte countryzanger John Denver die op het punt staat om af te reizen naar skioord Aspen in de Rocky Mountains. Daar wordt een grote herdenkingsbijeenkomst gehouden en zullen ze een optreden verzorgen in de sfeer van Johns idealen. De organisatie is in volle gang. Maar ieder van hen heeft zo haar eigen agenda, die de zaken compliceert...

Het toneelspel wordt verzorgd door Caroline Bonn, Monique van Nieuwenhuizen en Wendy de Haan uit Boxtel, aangevuld met Toet van Coenen. De muziek wordt verzorgd door Frederike Praasterink, Marente Lokin en Vincent Lokin, ook uit Boxtel.

Volgens toneelspeelster Wendy de Haan is theatergroep Marge een van oorsprong Bosch’ toneelgezelschap. ,,Het toeval wil dat de groep nu alleen nog bestaat uit drie Boxtelse speelsters en een speelster uit Rosmalen. De regisseur, die uit nood is gaan regisseren en eerder als speler deel uit maakte van Marge, komt uit Kerkdriel. Met vijf man sterk krijgen we het nog steeds voor elkaar om een leuke voorstelling te maken.”

Kaarten voor ’Waarom vloog je van ons heen in je jetplane?’ kosten tien euro en zijn te reserveren bij de Verkadefabriek, www.verkadefabriek.nl. Beide voorstellingen beginnen om 20.45 uur.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Toverboom Geerts advies Huidtherapie Geld en Makelaardij buisman optiek Elan Bikes support Filipe Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus EmielTechniek Doornmalen electro Alfa Olieenzo