RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:39:18    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 22 juni 2012 15:56 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2012 12:01 uur

Boxtel’s Harmonie eert leden

Boxtel’s Harmonie eert leden

Op de foto: Met de klok mee: Ad Potters (linksboven), Mirjam Zweerts, Paul van Eijndhoven en Jan van Mierlo.

Tijdens een huldigingsconcert in de Tijberzaal zet Boxtel’s Harmonie zondagmiddag 24 juni vier trouwe en actieve leden in het zonnetje. Ad Potters (slagwerk), Paul van Eijndhoven (saxofoon), Jan van Mierlo (klarinet) en Mirjam Zweerts (fagot) hebben zelf verzoeknummers aangedragen voor het programma dat vanaf 14.30 uur ten gehore wordt gebracht.

Het lijstje met verzoeknummers dat de jubilarissen in mochten dienen voor hun huldigingsconcert was erg uiteenlopend. Van Mierlo en Van Eijndhoven kozen met respectievelijk de ouverture L’Italiana in Algeri (Rossini) en Slavische Mars (Tsjaikovski) voor grote namen uit het klassieke repertoire. Zweerts plaatste daarentegen Innuendo op de lessenaar, de titelsong van het laatste album van popgroep Queen waarop zanger Freddy Mercury is te beluisteren. Potters koos voor Ierse invloeden met Lord Tullamore (Wittrock).

Met uitzondering van Innuendo, waar jubilaris Zweerts zelf de dirigeerstok ter hand neemt, heeft William Linssen de muzikale leiding over het harmonieorkest. Het huldigingsconcert in de Tijberzaal van het Baanderherencollege (Baanderherenweg 2) start echter met een optreden door het slagwerkensemble onder leiding van Peter Bergmans. Na afloop van het concert kunnen bezoekers het jubilerende viertal de hand schudden en met hen proosten op hun jubileum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel SNS Bank Proef Culinair Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geerts advies Olieenzo Doornmalen electro