13:28:48    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 mei 2012 23:08 uur, laatst gewijzigd op 31 mei 2012 09:17 uur

Boxtelaar wint NK petanque

Boxtelaar wint NK petanque

Op de foto: Het drietal dat zaterdag in Den Haag Nederlands kampioen petanque werd bij de veteranen. Van Links naar rechts: Gérard Prunières uit Boxtel en zijn teamgenoten Dino Naso en Jan van Keulen. (Foto: Theo van der Meer).

Gérard Prunières uit Boxtel is zaterdag in Den Haag met zijn teamgenoten Jan van Keulen en Dino Naso Nederlands kampioen petanque geworden bij de veteranen.

,,Ik heb wel eens eerder toernooien gewonnen, maar zo’n grote prijs heb ik nog nooit behaald”, aldus de geboren Fransman die sinds 32 jaar in Boxtel woont. Prunières is lid van de Boxtelse petanqueclub ’t Buutje. ,,Ik heb ook een licentie bij jeu de boulesvereniging ’t Dupke in Sint-Michielsgestel”, aldus de Boxtelaar.

,,In totaal namen er zo’n 28 teams deel aan het NK. Nee, in de media is niet veel aandacht besteed aan het NK, maar op internet is best veel informatie te vinden over het evenement. Ik ben in ieder geval heel blij met deze titel.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe TopSlank buisman optiek Geld en Makelaardij Geerts advies Podium Boxtel Olieenzo Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Doornmalen electro Alfa Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom