RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:13:31    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 17 september 2012 12:19 uur, laatst gewijzigd op 17 september 2012 12:19 uur

Boxtelaar valt vrouw lastig

Boxtelaar valt vrouw lastig

De politie heeft zondagmiddag op het Emmaplein in ’s-Hertogenbosch een 22-jarige Boxtelaar aangehouden die er van verdacht wordt eerder die dag een vrouw te hebben lastig gevallen en een man te hebben mishandeld. Na zijn aanhouding beledigde hij agenten en spuugde één van hen in het gezicht.

De man had een vrouw lastig gevallen op het Stationsplein. De vrouw belde haar Bossche vriend (24) met het verzoek haar op te halen. Dat gebeurde en toen ze de man zagen lopen in de Visstraat ging de vriend verhaal halen. Nadat de verdachte de Bosschenaar in het gezicht had gespuugd, ontstond een vechtpartij. Een derde man, de 18-jarige broer van de Bosschenaar, kreeg van de Boxtelaar een klap tegen het hoofd.

De verdachte ging er daarna vandoor richting het station. Hij werd uiteindelijk op aanwijzing van NS-medewerkers door de politie getraceerd op het Emmaplein en aangehouden. De man verzette zich daar hevig. In de politieauto spuugde hij een politieagente in het gezicht. Zij deed aangifte.

De Boxtelaar is overgebracht naar het politiebureau waar hij werd verhoord. Later is de man in vrijheid gesteld en heengezonden met een proces-verbaal.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Geld en Makelaardij Proef Culinair Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg