21:38:20    dinsdag, 25 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 04 september 2012 12:12 uur, laatst gewijzigd op 04 september 2012 12:13 uur

Boxtelaar opgepakt na diefstal

Op aanwijzing van een getuige heeft de politie maandagmiddag een 39-jarige Boxtelaar opgepakt op verdenking van diefstal uit een auto aan de Van Beekstraat in Boxtel. Ook werden drugs en pepperspray aangetroffen in het voertuig van de verdachte.

De getuige zag een man een voorwerp uit een auto pakken die korte tijd onbeheerd stond aan de Van Beekstraat. De bestuurder van het voertuig was ondertussen geld aan het pinnen. De verdachte reed weg in een 45-kilometer wagentje. Een bekende van de politie, die in de buurt van de Van Beekstraat woont, heeft zo'n voertuig. De agenten gingen naar dit woonadres en de verdachte kwam net aangereden. Hij werd gecontroleerd en bleek drugs en pepperspray bij zich te hebben. De agenten hielden hem aan en de verdachte werd naar het bureau gebracht.

Toen agenten zijn auto in beslag namen, probeerde een 37-jarige vrouw uit Boxtel dit tegen te houden door bedreigingen en beledigingen te uiten naar de politie. Ook zij werd aangehouden. De recherche doet verder onderzoek naar de diefstal. De politie geeft aan dat dit lastig is, omdat de bestuurder van het voertuig vermoedelijk zelf niets heeft gemerkt en is weggereden. De persoon heeft zich nog niet gemeld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Proef Culinair Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geld en Makelaardij Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg