RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:55:43    zaterdag, 17 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 25 december 2013 22:39 uur, laatst gewijzigd op 25 december 2013 22:42 uur

Boxtelaar aangehouden in Veghel

Boxtelaar aangehouden in Veghel

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 25-jarige Boxtelaar aangehouden in Veghel. De man reed op een parkeerterrein in op een andere persoon en veroorzaakte later een eenzijdig verkeersongeval. Ook bleek de man teveel gedronken te hebben en te rijden met een ingevorderd rijbewijs.

Surveillerende agenten zagen in de nacht van dinsdag op woensdag om 02.30 uur een auto wegrijden vanaf een parkeerterrein aan de Bundersweg in Veghel. Er stonden op dat moment enkele mensen om het voertuig heen. Eén van hen werd geraakt toen de wagen wegreed. De politie volgde de auto en zag het voertuig even later stilstaan tegen een boom op de Dennelaar.

In het voertuig zaten drie personen. Een 27-jarige Boxtelaar leek ernstig gewond te zijn, maar dat bleek na onderzoek van ambulancepersoneel mee te vallen. Hij werd aangehouden omdat hij zich niet wilde legimiteren en is na verhoor weer heengezonden.

De andere inzittende, een 21-jarige vrouw uit Boxtel en de bestuurder, een 25-jarige Boxtelaar, bleven ongedeerd. De automobilist werd opgepakt omdat hij bij het wegrijden vanaf het parkeerterrein iemand raakte met zijn voertuig. De persoon, een 20-jarige man uit Ridderkerk, hield er geen letsel aan over. Ook bleek hij teveel gedronken te hebben en te rijden met een ingevorderd rijbewijs. De Boxtelaar is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Zwanenberg adviesgroep 040Fit Natasja fashion Toverboom Geld en Makelaardij Koppelmans Kindertuin TopSlank Olieenzo Rijschool Dolman Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie SNS Bank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg