23:44:49    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 25 december 2013 22:39 uur, laatst gewijzigd op 25 december 2013 22:42 uur

Boxtelaar aangehouden in Veghel

Boxtelaar aangehouden in Veghel

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 25-jarige Boxtelaar aangehouden in Veghel. De man reed op een parkeerterrein in op een andere persoon en veroorzaakte later een eenzijdig verkeersongeval. Ook bleek de man teveel gedronken te hebben en te rijden met een ingevorderd rijbewijs.

Surveillerende agenten zagen in de nacht van dinsdag op woensdag om 02.30 uur een auto wegrijden vanaf een parkeerterrein aan de Bundersweg in Veghel. Er stonden op dat moment enkele mensen om het voertuig heen. Eén van hen werd geraakt toen de wagen wegreed. De politie volgde de auto en zag het voertuig even later stilstaan tegen een boom op de Dennelaar.

In het voertuig zaten drie personen. Een 27-jarige Boxtelaar leek ernstig gewond te zijn, maar dat bleek na onderzoek van ambulancepersoneel mee te vallen. Hij werd aangehouden omdat hij zich niet wilde legimiteren en is na verhoor weer heengezonden.

De andere inzittende, een 21-jarige vrouw uit Boxtel en de bestuurder, een 25-jarige Boxtelaar, bleven ongedeerd. De automobilist werd opgepakt omdat hij bij het wegrijden vanaf het parkeerterrein iemand raakte met zijn voertuig. De persoon, een 20-jarige man uit Ridderkerk, hield er geen letsel aan over. Ook bleek hij teveel gedronken te hebben en te rijden met een ingevorderd rijbewijs. De Boxtelaar is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Alfa Beleef Boxtel TopSlank Podium Boxtel Doornmalen electro Elan Bikes support Geld en Makelaardij Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Toverboom Remax-optimus