RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:26:21    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 09 juli 2013 10:29 uur, laatst gewijzigd op 10 juli 2013 08:35 uur

Boxtel zwaait Vierdaagselopers uit

Boxtel zwaait Vierdaagselopers uit

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg (links) in gesprek met Peter van Gils tijdens op de slotdag van Nijmeegse Vierdaagse vorig jaar. (Foto: Henk van Weert).

Wandelaars uit de gemeente Boxtel die volgende week deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse worden vrijdag 12 juli om 18.00 uur uitgezwaaid door sportwethouder Willie van de Langenberg. Belangstellenden zijn welkom in het personeelsrestaurant van het gemeentehuis aan de Dr. Van Helvoortstraat.

Een week later richt de wethouder tijdens de slotdag van de Vierdaagse aan de Rijksweg in Malden (links van de rotonde Grootveldschelaan) vanaf 11.00 uur een Boxtelse enclave in. Onder muzikale klanken van The Ducktownband moedigt wethouder Van de Langenberg met andere Boxtelaren de plaatselijke wandelaars aan.

De delegatie reist per touringcar naar Malden en zolang er plaatsen beschikbaar zijn, kunnen mensen meereizen. Belangstellenden kunnen zich daarvoor tot uiterlijk donderdag 11 juli aanmelden via e-mail: dlo@boxtel.nl. De buskosten bedragen 20 euro per persoon.

Een fotoreportage van de 'enclave' die Boxtel vorig jaar inrichtte op de slotdag van de Nijmeegse Vierdaagse in Malden is te zien op onze Facebookpagina.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Geerts advies SNS Bank Beleef Boxtel