01:19:58    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 10 augustus 2012 11:51 uur, laatst gewijzigd op 10 augustus 2012 15:55 uur

Boxtel zwaait Frank van Beers uit

Boxtel zwaait Frank van Beers uit

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers (links) ontving in september 2009 prinses Máxima op de Scout-In. Op landgoed Velder in Liempde vierde Scouting Nederland het 100-jarig bestaansfeest. (Foto: Peter de Koning).

Tijdens een bijzondere raadsvergadering neemt de gemeente Boxtel vrijdagmiddag 10 augustus officieel afscheid van burgemeestersechtpaar Frank en Marianne van Beers. Deze vergadering is openbaar en duurt van 16.00 tot 17.00 uur. Aansluitend loopt in de raadzaal van het gemeentehuis een receptie van stapel.

Na ruim zes jaar aan het roer te hebben gestaan van de gemeente Boxtel treedt Van Beers per 16 augustus aan als voorzitter van zorginstelling Cello, waar hij deel uit gaat maken van een tweekoppig bestuur. De openbare gemeenteraadsvergadering waarin de burgemeester zijn ambtsketting aflegt, begint morgen om 16.00 uur. De verwachting is dat vanaf circa 17.30 uur een receptie van stapel loopt, waarin belangstellenden het burgemeesterpaar de hand kunnen drukken.

Tijdens de vergadering zijn er diverse sprekers. Raadsgriffier Veerle van den Broek, wethouder Wim van der Zanden, gemeentesecretaris Jan Fraanje, burgemeester Peter Maas van Sint-Oedenrode, burgemeester Joachim Rodenkirch van Wittlich en raadsnestor Ad van de Wetering zullen het burgemeesterspaar toespreken.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Doornmalen electro