22:43:50    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Zondag, 01 mei 2011 14:45 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2011 22:06 uur

Boxtel zingt massaal mee...

Boxtel zingt massaal mee...

Op de foto: De Markt stroomde zaterdagavond vol voor het evenement 'Boxtel zingt mee'. Op de foto bespeelt zanger Gerlof Trommelen het publiek. (Foto: Peter de Koning).

'Boxtel zingt mee' is een blijvertje. Het zangfestijn blijkt de ultieme afsluiter van de Oranjefeesten in Boxtel. Honderden belangstellenden meldden zich zaterdagavond op de Markt om mee te zingen met de solisten Gerlof Trommelen, Kees Berkelmans, Peter van As en Ludy Meister.

Naast 'Boxtel zingt mee' waren de optredens van Go Rome en One Two Trio echte voltreffers. De Markt bleef tot na middernacht gevuld met muziekliefhebbers. Go Rome verzorgde een reprise van het concert dat eerder in Podium Boxtel werd verzorgd en richtte de schijnwerpers op nummers van legendarische elpees van bijvoorbeeld Fleetwood Mac, The Police, Pink Floyd en Bob Dylan.

One Two Trio toonde zich een waardige vervanger van Kaz Lux, die zich eerder op Koninginnedag had ziekgemeld. De feestband, die dit jaar het derde lustrum viert, slaagde erin de bomvolle Markt te veranderen in een feestende en hossende mensenmassa. Er werd zelfs een stilstaande polonaise gehouden...

Auteur: Marc Cleutjens

Advertenties