RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:54:38    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 04 januari 2014 09:41 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2014 09:45 uur

Boxtel zamelt weer kerstbomen in

Boxtel zamelt weer kerstbomen in

Op de foto: Bij de familie Baaijens aan de Mijlstraat in Lennisheuvel werden vorig jaar enkele honderden kerstbomen ingezameld en door de gemeente opgehaald. (Foto: Peter de Koning).

De jaarlijkse kerstboominzameling in Boxtel, Lennisheuvel en Liempde vindt plaats op woensdagmiddag 8 januari. Ook dit jaar worden de ingezamelde kerstbomen niet verbrand maar gecomposteerd.

Woensdag tussen 13.00 en 15.00 uur wachten medewerkers van de afdeling Openbare Ruimte van de gemeente op veertien plaatsen in Boxtel, Lennisheuvel en Liempde op de kerstbomen die uit de directe woonomgeving worden gebracht.

Per ingeleverde kerstboom betaalt de gemeente 50 eurocent. Iedereen die een kerstboom brengt krijgt dus meteen 50 eurocent. Wie tien bomen inlevert, krijgt dus 5 euro. Per persoon mogen maximaal vijftig bomen worden ingeleverd.

,,Maar als je met bijvoorbeeld drie vriendjes kerstbomen verzamelt en je hebt er zo’n 150 of 200 liggen, bel dan tijdig de Servicelijn”, zo adviseert de gemeente. Inwoners kunnen telefonisch een afspraak maken via de servicelijn: (0411) 65 59 10. De gemeente haalt thuis de ingezamelde kerstbomen op.

De kerstboominzameling is er voor de jeugd en particulieren. Het is niet de bedoeling dat via deze inzameling bedrijfsmatige kerstbomen worden afgevoerd. De veertien inzamellocaties staan in de servicerubriek van de gemeente Boxtel in Brabants Centrum en op www.boxtel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Olieenzo Doornmalen electro Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht