14:19:57    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 04 januari 2014 09:41 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2014 09:45 uur

Boxtel zamelt weer kerstbomen in

Boxtel zamelt weer kerstbomen in

Op de foto: Bij de familie Baaijens aan de Mijlstraat in Lennisheuvel werden vorig jaar enkele honderden kerstbomen ingezameld en door de gemeente opgehaald. (Foto: Peter de Koning).

De jaarlijkse kerstboominzameling in Boxtel, Lennisheuvel en Liempde vindt plaats op woensdagmiddag 8 januari. Ook dit jaar worden de ingezamelde kerstbomen niet verbrand maar gecomposteerd.

Woensdag tussen 13.00 en 15.00 uur wachten medewerkers van de afdeling Openbare Ruimte van de gemeente op veertien plaatsen in Boxtel, Lennisheuvel en Liempde op de kerstbomen die uit de directe woonomgeving worden gebracht.

Per ingeleverde kerstboom betaalt de gemeente 50 eurocent. Iedereen die een kerstboom brengt krijgt dus meteen 50 eurocent. Wie tien bomen inlevert, krijgt dus 5 euro. Per persoon mogen maximaal vijftig bomen worden ingeleverd.

,,Maar als je met bijvoorbeeld drie vriendjes kerstbomen verzamelt en je hebt er zo’n 150 of 200 liggen, bel dan tijdig de Servicelijn”, zo adviseert de gemeente. Inwoners kunnen telefonisch een afspraak maken via de servicelijn: (0411) 65 59 10. De gemeente haalt thuis de ingezamelde kerstbomen op.

De kerstboominzameling is er voor de jeugd en particulieren. Het is niet de bedoeling dat via deze inzameling bedrijfsmatige kerstbomen worden afgevoerd. De veertien inzamellocaties staan in de servicerubriek van de gemeente Boxtel in Brabants Centrum en op www.boxtel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Huidtherapie buisman optiek EmielTechniek Geerts advies Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Beleef Boxtel Elan Bikes support Olieenzo TopSlank